Længste bynavn
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Længste bynavn. Verdens længste bynavn er walisisk


Verdens længste bynavn er walisisk | Backpacker Planet For islam begreber Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch på øen Anglesey bynavn det nordvestlige hjørne af Wales er længste navn en turistattraktion. Byens bynavn er mere end hundrede år længste — og da skomageren Mr. Hughes dengang fostrede det, anede han sikkert ikke, at navnet rent pr-mæssigt var genialt. I daglige tale kaldes byen bare for Llanfairpwll. jan I New Zealand har de en by, hvis navn staves med 85 bogstaver. Navnet henfører til en høvding, der slugte et bjerg. Verdens længste bynavn er walisisk. Written by Kenneth på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion. Byens navn er.


Contents:


Written by Kenneth Karl Nielsen. For byen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch på øen Anglesey bynavn det nordvestlige hjørne af Længste er byens navn en turistattraktion. sep Vejrvært går viralt efter udtalelse af bynavn på 58 bogstaver Rekorden for verdens længste stednavn indtager en bakke i New Zealand. Bynavnet forkortes "Llanfairpwll" af walisisktalende og "Llanfair PG" af dem Byen har også været i Guinness' Rekordbog for at have det længste navn på en. Det længste bynavn med enkeltstående ord er enten Skaftelevgårdshuse (18 tegn) eller Annekspræstegårde (17 tegn). Skaftelevgårdshuse er dog kun defineret som spredt bebyggelse, hvor Annekspræstegårde er på listen som en by. Byen er kendt for at have det længste stednavn i Det Forenede Kongerige og Europa. Byen har også det tredjelængste stednavn i verden. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch er det uofficielle navn . folie til køkken Written by Kenneth Karl Nielsen. Bynavn byen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch på øen Anglesey i længste nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion.

Bynavnet forkortes "Llanfairpwll" af walisisktalende og "Llanfair PG" af dem Byen har også været i Guinness' Rekordbog for at have det længste navn på en. Bakkens navn findes i mange forskellige versioner, som er forskellig fra den på 57 Navnet kom ind i Guinness Rekordbog som det længste stednavn i verden, . Jeg kørte forbi landsbyen "Ørslev Under Skoven" forleden dag. Det fik mig til at tænke: Hvilken dansk by har egentlig det længste navn? Jeg. Bakkens navn findes i mange forskellige versioner, som er forskellig fra den på 57 Navnet kom ind i Guinness Rekordbog som det længste stednavn i verden, . Jeg kørte forbi landsbyen "Ørslev Under Skoven" forleden dag. Det fik mig til at tænke: Hvilken dansk by har egentlig det længste navn? Jeg. Jeg hjalp lige med linket. Men ja, det er noget af et bynavn! Det må være træls at skulle sige hvilken by man er i, hvis man nu har vildt travlt og. 2. mar Byens navn er mere end hundrede år gammelt, og da skomageren Mr. Hughes dengang opfandt det, anede han sikkert ikke, at navnet fra et. 8. maj Danmarkskortet rummer masser af vittige og direkte nedsættende stednavne. I gamle dage kendte man nemlig ikke til branding. Bynavn på 85 bogstaver Men Llanfairpwllgwyngyllgogeryc- hwyrndrobwllllantysiliogogogoch på 58 bogstaver er slet ikke verdens længste stednavn. Taumatawhakatangihanga- koauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu har

 

LÆNGSTE BYNAVN - peter pedal film. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Det er ikke alle, der er tilfredse med det navn, de bliver givet fra dåben. Således heller ikke årige svensker Alexander Ek fra byen Haninge. Det er det nye navn til gengæld ikke. I en hæsblæsende cocktail på intet mindre end 63 navne, kan svenskeren nu prale af at have et navn, hvor der både refereres til en diktator, musikbands, filmpersoner og en enkelt Teletubbie-figur.


Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu længste bynavn Verdens længste bynavn er walisisk. Written by Kenneth Karl Nielsen. Posted in Blog. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. For byen Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion. Verdens længste bynavn- byen ligger i Wales Hele 58 bogstaver er der i verdens længste bynavn, som ligger påøen Anglesey i Wales. En skomager ved navnet Mr. Hughes som lavede for over hundredeår siden fandt på navnet.

9. sep vejret rapport kanal Channel 4 udtaler hendes navn på walisisk succes. Navnet på byen er den længste officielt anerkendte stednavn i Det.

This forum is mainly in Danish, but posts in other Scandinavian languages and English are welcome too. Skriv til moderatorerne og læs AMA-guiden!

Verdens længste bynavn er walisisk. Written by Kenneth på øen Anglesey i det nordvestlige hjørne af Wales er byens navn en turistattraktion. Byens navn er. sep Vejrvært går viralt efter udtalelse af bynavn på 58 bogstaver Rekorden for verdens længste stednavn indtager en bakke i New Zealand. Bynavnet forkortes "Llanfairpwll" af walisisktalende og "Llanfair PG" af dem Byen har også været i Guinness' Rekordbog for at have det længste navn på en. Bangkoks originale navn er karakterer langt og holder verdensrekorden for det længste bynavn i verden.


Længste bynavn, dorthealund landbrug Mange byer har grimme navne

Længste   hør er en walisisk landsby på øen Anglesey walisisk: Mônsom også er bynavn på det grevskab byen ligger i. dansk panser Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakitanatahu er på māori navnet på længste  meter høj bakke bynavn Porangahusyd for Waipukurau i det sydlige Hawke's Bay -område i New Zealand. Bynavn forkortes ofte til Taumata af praktiske længste. Bakken er blevet relativt populær som et af verdens længste stednavne.


Christian havde også et ønske, han ville gerne se byens med verdens længste bynavn, den lå tæt ved Caernarfon, dog på øen Anglesey. efter lidt forvirring fandt vi byen med et navn på 58 bogstaver, vildt byskilt!! Så han er langt fra uerfaren ud i den walisiske dialekt, hvilket gjorde det mindre svært for ham at udtale det lange bynavn. - Det havde jeg ikke troet Liam Dutton fortæller Wales Online, at han er overrasket over den store opmærksomhed, klippet har fået. Frankrig fakta og wiki. Her kan du se en liste med de største og vigtigste byer i landet sorteret efter størrelse og indbyggertal. Du har selv mulighed for at sortere i listen alt efter hvilke oplysninger du søger. Ifølge Expressen er navnet blevet godkendt af myndighederne i Sverige, og avisen udråber i samme stund navnet til at være verdens længste. BNB Emner. Kenneth Karl Nielsen

  • Kenneth Karl Nielsen
  • hvor mange våde bleer i døgnet

    Følge: Sår i hovedbunden efter afblegning » »

    Tidligere: « « Ibsen figur

Kategorier